Home Evenementen Workshop MRE Waterstof community
Publicatie: 15 maart 2022

Workshop MRE Waterstof community Workshop MRE Waterstof community

De MetropoolRegio Eindhoven (MRE) zet actief in op (technologische) ontwikkelingen om de transitie naar een duurzame samenleving te versnellen. In het bijzonder ligt de focus op de rol van waterstof (H2) als energietussenproduct en energiedrager of als duurzame grondstof voor diverse processen.

Op 15 maart 2022 vindt een digitale workshop plaats om concrete ideeën over kansrijke regionale ontwikkelingen te delen met de verschillende stakeholders die de waterstofgemeenschap in ontwikkeling vormen. In eerdere workshops is een breed scala aan initiatieven gescout en hier zullen enkelen de status van hun ontwikkelingen laten zien en vragen naar benodigde expertise of ondersteuning.

Geïnteresseerden voor deelname aan de bijeenkomst kunnen contact opnemen met Ivo van der Peet (The Future) of Erik Langereis (Metalot).


Deze workshop wordt georganiseerd door Metalot met steun van het MRE Stimuleringsfonds, en is onderdeel van het lopende project "Haalbaarheid Waterstof Gemeenschap Zuidoost Nederland" (projectnummer: 5.935).

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.