Metalot@Work: workshops georganiseerd door Metalot en partners om de voortgang te presenteren van het rijpen van het Iron Power concept om een vitale rol te spelen in de wereldwijde handel in duurzame energie.

 

Metalot@Work Serie 2024

WERELDWIJDE HANDEL IN DUURZAME ENERGIE: TIJDIG EN OP SCHAAL MET IRON POWER?

Als gevolg van de drang naar en het gebruik van duurzame energie zal onze energie-infrastructuur spoedig behoefte krijgen aan energiedragers die gemakkelijk kunnen worden getransporteerd en verhandeld, en die hun energie kunnen afgeven op de plaats en het tijdstip waar dat nodig is. Ondanks de belangrijke overgang naar directe elektrificatie van (industriële) processen bereikt de toename van het elektriciteitsverbruik reeds de grens van onze netcapaciteit en rijst de vraag of alle energie via het net moet worden getransporteerd. Aan de andere kant hebben andere regio's veel idealere omstandigheden om zonne- en windenergie te oogsten, maar moeten zij economische manieren vinden om die energie op de juiste plaats en tijd te krijgen.

Neem deel aan de reeks mid-day workshops georganiseerd door Metalot en partners om de voortgang te presenteren van het rijpen van het Iron Power concept om een vitale rol te spelen in de wereldwijde handel in duurzame energie.
 

Save the date: Metalot@Work 2024:

Sessie 1: 20 maart 2024 (Gratis deelname)
Sessie 2: 3 juli 2024 (Gratis deelname)
Sessie 3: 25 september 2024 (Gratis deelname)
Sessie 4: 4 december 2024 (Gratis deelname)

Terugblikken 2024

Sessie 1: 20 maart 2024: Iron Power op de grootste schaal

Hebben we je interesse gewekt? Word lid en steun ons in de ontwikkeling van circulair gebruik van metalen en energie. Doe mee!
star

Onze Founders

Provincie Noord-Brabant Gemeente Cranendonck Nyrstar TU/e
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.