Energie kan compact, veilig, goedkoop en duurzaam grootschalig opslagen worden in IJzerpoeder. IJzerpoeder kan, net als olie, eenvoudig opgeslagen en getransporteerd worden. Echter, het heeft het grote voordeel dat bij verbranding geen schadelijke stoffen voor mens en milieu vrijkomen en dat het residu, roestpoeder, te hergebruiken is.

Founding fathers van Metalot zijn de TU Eindhoven, Provincie Noord-Brabant, Nyrstar en de gemeente Cranendonck.

Metalot heeft zich als taak gesteld de spelers rondom de ontwikkeling en toepassing van ijzerpoeder als brandstof te verbinden met als doel ijzerpoeder te positioneren in de duurzame energiemix.

Hiervoor zijn wij per direct op zoek naar een Community Manager die ons team kan versterken.

Dit ga je doen

Als Community Manager ben je de spin in het web. Op een proactieve manier zorg je voor de groei van de Iron Power Community en leg je contacten met de diverse doelgroepen. Het zichtbaar maken van ijzerpoeder als onderdeel van de toekomstige energiemix. Met name de impact die ijzerpoeder kan hebben. Je hebt tot taak de community te ontwikkelen, doelgroepen te verbinden en te stimuleren. Daarbij weet je kansen om te zetten in concrete en succesvolle resultaten. Je houdt jezelf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ijzerpoeder technologie en creëert kansen voor groei en naamsbekendheid van de community.

Wat worden onder andere je taken

Wat wij jou bieden

Wat vragen wij?

Over ons

Metalot Future Energy lab is gevestigd in Budel. Tevens werken wij nauw samen met TU/Eindhoven van waaruit wij ook op regelmatige basis werkzaam zijn.

Heeft dit alles jouw interesse gewekt?
Dan ontvangen wij graag je CV per e-mail via secretariaat@metalot.nl.

Voor eventuele vragen over de vacature kun je rechtstreeks contact opnemen met Raoul Voeten, managing director: raoul.voeten@metalot.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.