Colofon

Heeft u een vraag of opmerking over Metalot, metal fuels, batterijrecycling en of ontwikkelingen op gebied van waterstof? Mail deze naar info@metalot.nl.

Tekst, foto’s of andere inhoud van deze website mogen alleen met toestemming van Metalot gekopieerd en/of gebruikt worden op andere websites, drukwerk of andere media. Wilt u informatie van deze website delen? Neem dan contact op via info@metalot.nl

We hebben de website van Metalot met de grootste zorg gemaakt en waar we content van derden gebruiken zullen we de bron vermelden. Op de website wordt naast eigen materiaal en stockfoto's ook beeldmateriaal gebruikt van Sensu Productions, Jos Meusen en Bart van Overbeeke. Mocht er per abuis toch informatie gedeeld worden waarbij sprake is van onjuiste/onvolledige bronvermelding, laat het ons dan weten door een mail te sturen naar info@metalot.nl.

Onze Founders

Provincie Noord-Brabant Gemeente Cranendonck Nyrstar TU/e
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.