Ontdek met wie we samenwerken

Metalot werkt nauw samen met een uitgebreid netwerk van (inter)nationale bedrijven, kennisinstellingen, investeerders en overheden. We onderscheiden:

  • Founders: initiatiefnemers en oprichters van Metalot
  • Partners: partijen die betrokken zijn bij één of meerdere projecten
  • Participanten: leden van de Metalot community

Founders

TU/e

TU/e

De synergie tussen de partners zorgt voor een versnelling van revolutionaire ontwikkelingen op gebied van metalen en energie, daar wil de TU/e vanzelfsprekend onderdeel van zijn.

Bekijk website

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Brabant

De provincie Noord-Brabant steunt Metalot om de versnelling van de energietransitie door veelbelovende technologieën en systemen aan te jagen en klaar te stomen voor de markt. 

Bekijk website

Cranendonck

Cranendonck

De gemeente Cranendonck ziet Metalot als een belangrijke aanjager voor de lokale en regionale economie. Het is belangrijk om de leefbaarheid van onze kernen in de toekomst te garanderen.

Bekijk website

Nyrstar

Nyrstar

Als Nyrstar zijn wij trots op onze zinksmelter. Op gebied van energie-efficiëntie hebben wij ons opgewerkt tot de wereldtop. Ook op vlak van milieu, veiligheid en productie blijven we continu de lat hoger leggen. Metalot sluit dan ook naadloos aan bij ons verhaal.

Bekijk website

Telos

Telos

Telos maakt duurzame ontwikkeling toepasbaar voor de samenleving door duurzame ontwikkelprocessen te ontwerpen, in te richten en te monitoren door samenwerking via open innovatieprocessen.

Bekijk website

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.