Ontdek met wie we samenwerken

Metalot werkt nauw samen met een uitgebreid netwerk van (inter)nationale bedrijven, kennisinstellingen, investeerders en overheden. We onderscheiden:

  • Founders: initiatiefnemers en oprichters van Metalot
  • Partners: partijen die betrokken zijn bij één of meerdere projecten
  • Participanten: leden van de Metalot community

Daarnaast is Metalot één van de partners van het ijzerbrandstofplatform Ironfuel.

Founders

TU/e EiRES

TU/e EiRES

TU/e EIRES ziet Metalot als springplank om nieuwe technologieën vanuit het universitaire lab, verder te ontwikkelen, op te schalen en naar de markt te brengen. Daartoe zal Metalot consortia met o.a bedrijven opzetten en ontwikkelprogramma’s opzetten waarin studenten en onderzoekers van de kennisinstellingen als TU/e EIRES fundamenteel onderzoek kunnen doen.

Bekijk website

Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Brabant

De provincie Noord-Brabant steunt Metalot om de versnelling van de energietransitie door veelbelovende technologieën en systemen aan te jagen en klaar te stomen voor de markt. 

Bekijk website

Gemeente Cranendonck

Gemeente Cranendonck

De gemeente Cranendonck ziet Metalot als een belangrijke aanjager voor de lokale en regionale economie. Het is belangrijk om de leefbaarheid van onze kernen in de toekomst te garanderen.

 

Bekijk website

Nyrstar

Nyrstar

Als Nyrstar zijn wij trots op onze zinksmelter. Op gebied van energie-efficiëntie hebben wij ons opgewerkt tot de wereldtop. Ook op vlak van milieu, veiligheid en productie blijven we continu de lat hoger leggen. Metalot sluit dan ook naadloos aan bij ons verhaal.

Bekijk website

Partners

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.