Home Nieuws Vacature: projectleider/business developer Iron Power
Publicatie: 18 april 2023

vacature projectleider/business developer Iron Power Vacature: projectleider/business developer Iron Power

Metalot is op zoek naar een nieuwe projectleider/business developer die zich in zet om innovaties vanuit de academische wereld naar de markt te brengen, vooral op het gebied van duurzame energie.

Ons kroonjuweel is de marktintroductie van ijzerpoeder voor compacte, veilige, goedkope en grootschalige opslag van duurzame energie. Founding fathers van Metalot zijn TU Eindhoven, Provincie Noord-Brabant, Nyrstar en de gemeente Cranendonck.  Op deze website vind je achtergrondinformatie over Metalot, onze projecten en initiatieven vinden.  

Projectleider gezocht 

Wij zijn op zoek naar een projectleider met academische of corporate ervaring die:

  • sterk is in business development/netwerken en projectsturing;
  • met bedrijven en academische partijen kan komen tot gezamenlijke projecten en die deze projecten vervolgens begeleidt;
  • sterk is in het organiseren en begeleiden van technische en commerciële projecten;
  • affiniteit heeft met energie, waterstof en verbranding;
  • vanzelfsprekend gedreven en betrokken is bij de energietransitie.

Heb jij het gevoel dat wij op zoek zijn naar jou, aarzel dan niet en neem contact op. Wij zullen je waarderen op je inbreng in het bedrijf. 

Thuiswerk en flexibele werktijden behoren uiteraard tot de mogelijkheden en het is mogelijk een deeltijd werkplek bij TU Eindhoven te hebben als je het fijn vindt om te sparren met academici en studenten. Natuurlijk is er ook ruimte voor vrije tijd, je krijgt bij ons 28 vakantiedagen per jaar.

Meer weten? 

Voor meer info kun je contact opnemen met Raoul Voeten via raoul.voeten@metalot.nl of +31 620 003 532.

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.