Home Nieuws Inspirerende bijeenkomst MRE Waterstof community
Publicatie: 16 maart 2022

Inspirerende bijeenkomst MRE Waterstof community

Op 15 maart 2022 hebben we een inspirerende, digitale workshop gehad binnen de waterstof community die wordt gevormd in het MRE project “Haalbaarheid Waterstof Community Zuidoost Nederland”, dat wordt geleid door Metalot. De brede vertegenwoordiging van 36 deelnemers, luisterde naar acht pitches waarin nieuwe, regionale ontwikkelingen en technologieën rondom waterstof werden gepresenteerd.

De pitchers hebben aangegeven welke stappen ze willen zetten en wat ze nog nodig hebben om deze stappen te zetten. Dit heeft tijdens de workshop geleid tot veel kennisuitwisseling, nieuwe contacten en interacties. In de komende tijd hopen we dat zich hieruit nieuwe consortia vormen die gezamenlijk zorgen voor een versnelling van de ontwikkeling van waterstof technologie binnen de Metropool Regio Eindhoven.

Feasibility study for a hydrogen community in the South-East Netherlands

De volgende fysieke bijeenkomst wordt georganiseerd op 15 juni 2022. Dan zullen we bekijken wat dit MRE project heeft opgeleverd voor de waterstof community, door middel van het presenteren van de resultaten en een vooruitblik naar de toekomst. 

De waterstof community is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Stimuleringsfonds Metropoolregio Eindhoven in project Haalbaarheid Waterstof Community Zuidoost Nederland (project nr.: 5.935).

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.