Metalot wint Rabobank Verbindingsprijs

Foto: Harm van Leuken | Hammie

Afgelopen weekend hebben Jan Vlassak en Philip de Goey van Metalot in het Cantine Theater Budel-Dorplein de Rabobank Verbindingsprijs 2017 in ontvangst mogen nemen. De twee andere genomineerden voor deze prijs onder het motto ‘ondernemen is verbinden’ waren conceptstore BL3ND in Maarheeze en Huize Te Gaste in Gastel.

De prijsuitreiking vond plaats tijdens de verkiezingsavond van de Ondernemer van het Jaar in Cranendonck. De onafhankelijke jury oordeelde dat Metalot met zijn geplande campus naast Nyrstar in Budel-Dorplein een veelbelovende en unieke verbinding maakt tussen grote spelers en kartrekkers op het vlak van duurzame energie en hoogwaardige werkgelegenheid. Overheid, onderwijs en ondernemers gaan op dit duurzame industrie-park hand in hand om toekomst te bieden aan de jeugd van de regio.