Metalot3C genomineerd voor Rabobank verbindingsprijs

Afbeeldingsresultaat voor RABOBANK VERBINDINGSPRIJS

 

Rabobank Weerterland en Cranendonck kennen een prijs toe aan bedrijven die samenwerken. Bedrijven die op een bijzondere, innovatieve of zeer effectieve manier een verbinding zijn aangegaan, verdienen de Rabobank Verbindingsprijs. Metalot3C is een van de genomineerden! Op 4 november krijgen Metalot3C, en twee andere partijen, de kans om hun samenwerking te presenteren aan een onafhankelijke jury. Deze jury bepaalt uiteindelijk wie de prijs verdient. Op 4 november tijdens de prijsuitreiking van Ondernemer van het Jaar 2017, krijgen Metalot3C en twee andere partijen, de kans om hun samenwerking te presenteren aan een onafhankelijke jury. Deze jury bepaalt uiteindelijk wie de prijs verdient.

 

Kaartverkoop
Wilt u het verkiezingsevent bijwonen? Klik hier voor meer informatie over het event én om toegangskaarten te bestellen.